Harta fermelor din Romania

Povestea noastra incepe aici

Povestea noastra

In anul 1996 mica noastra inteprindere familiala IF DUMA TURDA a prins contur, sub sloganul "O picatura pentru sanatatea ta!", chiar in inima ardealului. Aceasta reprezentat o cotitura semnificativa a existentei noastre. Traind intr-un oras pe atunci industrial, fara perspectivele si accentele turistice din prezent, am inceput o afacere proprie, cea a uleiului de floarea soarelui presat la rece, prin cultivarea semintelor pe un teren detinut prin retrocedare. Intre timp, ne-am extins, iar acum in mica noastra unitate de productie din Turda se fac si alte uleiuri, dupa aceeasi metoda, din seminte de in, seminte de dovleac, seminte de mac, seminte de canepa, seminte de mustar, catina si nuca.

Anual, se obtin circa 9 tone de ulei de floarea soarelui, presat la rece, din 30 de tone de seminte de floarea soarelui.

Ne gasiti chiar la dumneavoastra in oras

Targurile de produse traditionale au mereu un loc rezervat pentru noi.

Din dorinta de a aduce produsele noastre mai aproape de dumneavoastra, participam in toata tara la Targurile de produse traditionale.

De asemenea puteti sa ne contactati telefonic pentru detalii privind produsele noastre, precum si cum pot acestea ajunge in posesia dumneavoastra.